Världens meny!

Venezuela: Huvudrätt - Pabellón Criollo

Publicerad 2014-09-14 17:19:00 i Huvudrätt

Eftersom vi gör de här matkvällarna extremt sällan tänkte vi ladda upp rätterna från gamla kvällar också. Vi börjar med Venezuela som vi lagade i augusti 2011. Huvudrätten var Pabellon criollo, vilket var en gryta med oxkött, lök, morötter, chili och paprika som först kokades och sen stektes och sen kokades igen. Till det åts stekt banan och kokta böner och lök till. Cuba libre som dryck. Kommer inte ihåg var vi fick receptet ifrån men här finns ett svenskt recept.
 
 
Kommentarer och betyg:
Rasmus: 7 av 10 
Maria: 7,5 av 10. God gryta och passande tillbehör, men det smakade lite för mycket tomat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela